Trygge tak

INGEN RASFARE MED PROTECTAS SOM ANSVARLIG PARTNER!

Som et av landets ledende overvåkningselskaper så holder Protectas nøye kontroll døgnet rundt og har mange ulike oppdrag.

Med mer enn 10.000 leverte overvåkingsobjekter rundt omkring i Norge så har vi god kunnskap om hvilke farer som er til stede og hvordan utviklingen for blant annet takrasfare skjer.

Med automatiske sensorer og automatisk overvåkning sørger vi for at din eiendom aldri vil bli utsatt for takras.

Med moderne teknologi måler vi og analyserer taksmasser og istapper kontinuerlig. Vi analyserer også endringer som skjer slik at vi kan fjerne is og snømasser før det utgjør noen trussel for liv og verdier.

Vår overvåkningssentral er på vakt 24 timer i døgnet 7 dager i uken.

Vårt eget mannskap og samarbeidspartnere gjennomfører fjerning av istapper og snø fra tak uten at du som ansvarlig behøver å foreta deg noe som helst.

Alt skjer automatisk og knirkefritt 24 timer i døgnet.

PROTECTAS SIN OVERVÅKNINGSTEKNOLOGI GIR DEG GARANTERT LAVEST KOSTNAD PR ÅR!

Med moderne analyseverktøy så arbeider Protectas mer effektivt enn noen andre med å fjerne is og snømasser når det er behov for det. Teknologien sikrer overlegen kvalitet på overvåkningen.

Protectas sin effektive overvåkningsmodell gir deg også landets laveste priser på overvåkning og fjerning av is og snø fra tak. Dette garanterer vi.

100 % SKADEFRI HISTORIE!

Protectas sine kunder har så langt aldri opplevd takras eller istapper falle ned fra taket. Og det har vi bestemt oss for at aldri skal skje. Sikkerhet er vårt arbeidsfelt og vi lar aldri tilfeldigheter eller menneskelige feilvurderinger inntreffe. Det er derfor PROTECTAS benytter seg av automatiske varslingsbaserte løsninger.

GI PROTECTAS ANSVARET

Unnlatelse av å sikre tak, istapper og fjerning av rasfarlig snø kan straffes med bøter eller fengsel.
Gi Protectas ansvaret og sov godt om natten.

LAVE FASTE PRISER:

Protectas gir en fast månedspris, som inkluderer overvåkning av takmasser døgnet rundt, samt fjerning av snø og istapper.

TA KONTAKT MED PROTECTAS I DAG!

Kontakt oss på vår vakttelefon 815 70 181 eller send inn kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt.

Vi ønsker å bli kontaktet i forbindelse med overvåkning og fjerning av is og snø fra tak.

KONTAKTSKJEMA:
Trykk Her